Tilbage

LED Pærer

LED pærer er uundværlige og er i dag normalt i alle husholdninger og på alle kontorer. Brug LED-lamper til at erstatte dine gamle gløde- og halogenlamper. LED pærer findes i mange forskellige typer, f.eks: LED-pærer med E27-, E14- og GU10-fatning.

FILTRE

LED Pærer

LED pærer er uundværlige og er i dag normalt i alle husholdninger og på alle kontorer. Brug LED-lamper til at erstatte dine gamle gløde- og halogenlamper. LED pærer findes i mange forskellige typer, f.eks: LED-pærer med E27-, E14- og GU10-fatning er de mest populære til brug i hjemmet, men LED pærer kan også være en anden LED-belysning såsom LED-paneler, LED-downlights eller LED-lysstofrør. 

Hos Ledpaneler.dk finder du et bredt udvalg af LED pærer. I denne kategori finder du de mest populære LED pærer med fatningerne E14 og E27. 

Med LED pærer kan du spare op til 90 % på dine energiomkostninger. En LED pære er af høj kvalitet og holder mindst 7,5 år ved normal brug i hjemmet. Vi tilbyder derfor LED pærer med en brændetid på mindst 20.000 timer. Desuden har alle LED-pærer fra også altid en 3-årig garanti. 

Udskift dine gamle glødelamper og halogenlamper med vores LED pærer i dag!

Læs mereLuk
Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur