Tilbage

LED lamper med Sensor

FILTRE

LED lamper med Sensor

Udendørs lampe med bevægelses sensor

En udendørslampe med bevægelses sensor brænder ikke unødvendigt, fordi den kun tænder, når nogen går forbi. Disse lamper bruges ofte til sikkerhed i haven og omkring dit hus, fordi disse lamper er et effektivt middel mod indbrud. Ubudne gæster ønsker ikke at blive bemærket og vil blive skræmt af, når lampen tænder spontant takket være bevægelses sensoren.

En bevægelses sensor er selvfølgelig også nyttig for dig selv, så du ikke længere skal bevæge dig rundt i en mørk have eller lede efter nøglehullet med alt for lidt udsyn.

Udendørs lys med skumrings sensor

Udover udendørslamper med bevægelses sensor fås også udendørslamper med skumrings sensor. Forskellen på en bevægelses sensor og en skumrings sensor er, at en skumrings sensor ikke tænder ved  bevægelse, men ud fra mængden af ​​lys. Så snart det begynder at blive mørkt, tænder denne udendørslampe automatisk. Og når solen står op igen, slukker lampen automatisk. Ekstra praktisk, når du tager på ferie, men du gerne vil have det til at se ud, som om der er nogen hjemme. Derudover er udendørslamper med sensor også meget miljøvenlige, fordi lampen kun lyser, når det er mørkt, eller når der registreres bevægelse. Vores sortiment består af forskellige modeller af udendørslamper med sensor, så du med garanti kan finde en passende lampe, der matcher dine ønsker og have interiør.

LED udendørs belysning med sensor: solcelle eller batteri?

LED udendørsbelysning med sensor bliver stadig mere populær i haver, og du ser denne have belysning oftere og oftere. Du kan vælge forskellige typer udendørslys med en sensor, f.eks en lampe der virker på solenergi eller en batteridrevet udgave. Det er vigtigt, at du træffer det rigtige valg, så du kan nyde din have fuldt ud. Derfor forklarer vi gerne forskellen på lamperne, og hvordan de virker.

Solcelle udendørs belysning med sensor er et meget energieffektivt valg, fordi denne lampe er drevet af solenergi. Denne lampe, ligesom vores andre Solcelle lamper, i løbet af dagen konvertere sollys til energi og bruge den lagrede solenergi til at lyse om aftenen. LED udendørs belysning med batteri virker, som navnet antyder, på et batteri. Fordelen ved disse lamper er, at du ikke behøver at tage hensyn til stikkontakter, kabler eller solens position, da lampen har brug for et batteri som eneste energikilde.

Købe udendørs sensorlys?

Har du allerede besluttet dig for det perfekte udendørs sensorlys? Så afgiv din ordre hurtigt! Hvis den er modtaget af os inden kl. 19, sørger vi for, at du kan nyde din nye udendørsbelysning om kun et par dage!

Hvis du har spørgsmål eller leder efter personlig rådgivning, er vi her for at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os.

Læs mereLuk
Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur