Tilbage

LED Lysguirlander

FILTRE

LED Lysguirlander

Udendørs LED-lys-guirlande: vandtæt 

Oplev en unik atmosfære i din have med vores udendørs LED-lysguirlande. Uanset om lejligheden er en romantisk middag for to, en fest der varer til langt ud på natten eller bare en afslappende sensommer aften i loungesofaen, er der takket være vores brede sortiment en lys-guirlander til enhver lejlighed med den perfekte lystemperatur og mængde lys !

Al vores udendørsbelysning er minimal IP44 certificeret, også LED-lys-guirlanderne. Det betyder, at al vores udendørsbelysning er modstandsdygtig over for støv og en regnbyge, så du kan lade din lys-guirlander stå udenfor uden bekymringer. Selv når der er en typisk hollandsk regnbyge i luften.

Hvad er en LED Lys-guirlande?

Du kan finde denne stemnings skaber overalt i disse dage: et guilrlande eller et kabel med LED-lys, der nemt kan hænges op. Denne type udendørsbelysning er ekstremt populær som dekorativ belysning, modstandsdygtig over for hårde vejrforhold og har en lang levetid. Et guirlande med LED-lys kan nemt fastgøres til eksempelvis en parasol, terrasseoverdækning eller hnges i et træ. Er du ikke tilfreds med det sted, hvor guirlanden er fastgjort? Det er ikke noget problem, for du kan nemt flytte og genbruge LED-lys-guirlanden et andet sted!

LED-Pære

I dag bruges guirlande ikke længere kun til have fester, men denne stadig mere populære belysning bruges også på stranden, på terrasser og endda på festivaler. De festlige guirlande lednings kabler, kan kombineres med lys i forskellige farver, stilarter og størrelser. Derfor er det vigtigt på forhånd at vide, hvor man vil hænge belysningen op, og hvad afstanden som guirlanden skal dække. Glem ikke også at tænke over, om du vil have den til at hænge stramt eller løst. Det er ikke for ingenting, at man, på hollandsk, altid siger "at måle er at vide", så du undgår at have for lidt kabel.

Udendørs belysning: krans til enhver lejlighed

De varme dage og lange aftener er lige om hjørnet, hvilket betyder, at du igen kan nyde din dejlige have fuldt ud. Uanset om du skal arrangere en BBQ med hele familien eller havefest med vennerne, giver en guirlande fuld af lys enhver lejlighed et ekstra stemningsboost på et øjeblik! Vores sortiment indeholder forskellige muligheder med både hvide og farvede lys, så der er en passende løsning til enhver BBQ og fest.

Køb den smukkeste guirlande?

Kan du ikke vente med at dekorere din have med en guirlande? Så tag et kig på vores sortiment. Har du allerede valgt? Så afgiv din ordre hurtigt! Hvis din ordre modtages af os inden kl. 19.00, kan du hænge din lyskæde op få dage efter.

 

Læs mereLuk
Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur