Tilbage

LED Væglamper

FILTRE

LED Væglamper

Udendørs væglamper

Uanset om du vil oplyse din hoveddør, dit skur, terrasse eller andre steder omkring dit hus og have, er en udendørs væglampe altid et godt valg! Som navnet antyder, hænger du disse lamper på vægge eller hegn. Som et resultat mister du ikke plads i din have, men du nyder godt af atmosfærisk og funktionel belysning! Der er mange forskellige typer udendørsbelysning, men én ting er sikker: Der er en passende væglampe til enhver have.

Væglampe: oplyser haven

Nemmere at finde nøglehullet i mørket? Eller forsyne det ene mørke hjørne i haven med lys for at få mere synlighed og føle sig mere sikker? Så er det et godt valg at vælge en væglampe! Med en væglampe kan du nemt skabe ekstra belysning og en hyggelig atmosfære. Væglamper findes hos os i mange materialer, modeller og lystemperature. Vælg en væglampe med varmt lys for at skabe en hyggelig atmosfære eller en væglampe med klart hvidt lys for ekstra synlighed.

Udendørs væglampe: forskellige stilarter

Vores udvalg af udendørs væglamper er meget omfattende. Hos ledpaneler.dk finder du alle de forskellige stiler på ét sted. Du kan for eksempel vælge en udendørs væglampe med udseendet af en klassisk havelanterne, en industriel version eller en lampe med en lækker, moderne finish. Vil du give din have et legende, åbent udtryk? Så kombiner en udendørs væglampe med guirlande.

Væglanterne: klassisk udendørs væglampe

En væglanterne giver din have et stilfuldt look. På grund af den klassiske stil af denne type væglampe er den en fin tilføjelse til enhver have. Væglanterner fås i forskellige farver og modeller. Der er høje og lave modeller, hvor de høje modeller har en større synlig overflade end de mindre. Uanset hvilken variant du foretrækker, vil alle væglanterner få alle, som du vil dele din have med, til at føle sig velkomne.

Sort udendørs væglampe

Vil du oplyse din have på en stilfuld måde med en tidløs lampe, der virkelig passer til enhver boligstil? Vælg derefter en sort væglampe. På grund af den sorte farve kan denne lampe kombineres med enhver anden farve og alle materialer, hvilket gør denne lampe til den perfekte finish til enhver have. Foretrækker du en subtil væglampe eller en iøjnefaldende? Da er du kommet til det rigtige sted! Hos os finder du sorte væglamper i forskellige størrelser og med forskelligt udseende.

Væglamper: IP65

Især med det danske klima er det nødvendigt, at udendørsbelysning er vandtæt. Væglamperne fra os er derfor udstyret med en minimum IP-værdi på IP44. Det betyder, at al vores udendørsbelysning i det mindste er modstandsdygtig over for vandsprøjt. Vil du være sikker på, at selv de kraftigste byger ikke er noget problem? Så vælg en lampe med en IP-værdi på 65. Disse lamper er både støv- og vandtætte, så du skal ikke bekymre dig om, at lamperne tager skade under et kraftigt regnskyl.

Købe LED udendørs væglampe?

Har du allerede set din yndlingsvæglampe og kan ikke vente med at hænge den op? Så afgiv din ordre hurtigt! Hvis den modtages af os inden kl. 19 på hverdage, sørger vi for, at din pakke bliver afsendt samme aften. Så kan du nyde den kun få dage efter.

 

Læs mereLuk
Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur