Tilbage

Fragt og levering

Generelt:

Ledpaneler.dk leverer både til private, virksomheder og offentlige institutioner.
Alle viste priser er inklusiv moms.
Vi er en hollandsk virksomhed med eget lager i Holland.

Levering:

Ved modtagelse af din ordre vil vi hurtigst muligt pakke den, samt afsende med DPD, som overleverer den til PostNord eller GLS, når pakken ankommer til Danmark. Vi forsøger at sende ordrer afgivet i hverdage før kl. 19.00 samme dag. Da varelageret har sin lokation i Holland kan leveringen tage 1-3 hverdage.

Der kan forekomme situationer, hvor vi ikke har dit ønsket produkt på lager, og derfor kan leveringen af din ordre kan tage lidt længere tid. Der er en indikation af leveringstiden på produktsiden. Hvis vi af en eller anden grund ikke lever op til denne leveringstid, informerer vi dig selvfølgelig hurtigt muligt.

Du kan spore og følge din pakke med det tilsendte Track & Trace-nummer på PostNords eller GLS's hjemmeside.

Forsendelsesomkostninger:

GLS:

Alle varer under 150 cm koster DKK 49.
Alle artikler i vores sortiment 150cm til 2m koster fra 70 DKK.

Der er gratis forsendelse på ordrer (varer under 150 cm) ved køb over 499 kr. Hvis købet er lavere, er forsendelsesomkostningerne 49 kr.
Der er gratis forsendelse for ordrer (varer 150 cm og længere) over DKK 750. Hvis købet er lavere, vil forsendelsesomkostningerne være DKK 70.

PostNord:

Alle varer under 150 cm koster DKK 70.
Alle artikler i vores sortiment 150cm til 2m koster fra 99 DKK.

Der er gratis forsendelse for ordrer over DKK 750. Hvis købet er lavere, vil forsendelsesomkostningerne være DKK 70.

Reklamation:

Vi yder 5 års reklamationsret for private kunder, med mindre andet er angivet på produktet. Reklamationsretten gælder for fabrikationsfejl. Varer, der har en normal holdbarhed på under 5 år samt normalt slid omfattes ikke af reklamationsretten.
Hvis det viser sig, at produktet ikke har en fabrikationsfejl, forbeholder vi os retten til at fakturere de forsendelsesomkostninger, der er forbundet med returneringen af produktet til dig.

 • Modtaget et forkert produkt:
  Hvis du har modtaget et forkert produkt bedres du kontakte os på [email protected] eller ringe til os på +45 7879 1133
 • Mangler et produkt i pakken:
  Hvis du har modtaget en pakke, hvor der mangler et produkt, så kan du kontakte os på [email protected] eller ringe til os på +45 7879 1133 – Husk at notere hvilket produkt der er tale om.
 • Defekt ved levering:
  Hvis du har modtaget et produkt som er defekt ved levering bedes du kontakte os på [email protected] eller ringe til os på +45 7879 1133. Du bedes sende billeder af pakken samt dit produkt(er).
 • Tidligere købt vare er nu defekt:
  Hvis du tidligere har købt et produkt, som nu er defekt, bedes du kontakte os på [email protected] eller ringe til os på +45 7879 1133 og oplyse produktet samt beskrive fejlen.

Uanset årsag til reklamation bedes du oplyse dit ordrenummer samt problemet. Det er meget vigtigt, at du er i kontakt med vores kundeservice før du returnerer.

Ledpaneler.dk følger forbrugerstyrelsens retningslinjer.

OBS: Risikoen for varer købt hos Ledpaneler.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur