Tilbage

Returnering

Er dit produkt defekt?
Send en e-mail til [email protected] indenfor 5 dage efter modtagelse. Angiv dit ordrenummer og ’defekt’ i overskriften i e-mailen. Du bedes ligeledes tage billeder af skaden. Vi behandler din sag hurtigst muligt.

Kan jeg returnere min ordre?
Ja. Du hæfter selv for returneringen. Du skal dog altid indsende en returanmodning, inden du returnerer noget. Du kan indsende dette og angive grunden via e-mail til [email protected] inden 60 dage efter modtagelses af din ordre.

- I fortrydelsesperioden kan du vurdere om du ønsker at bevare produkterne eller ikke.
Hvis du overskrider fortrydelsesperioden på 60 dage, tager vi os retten, at delvist eller helt tilbageholde tilbagebetalingen.
- Venligst returnerer produktet i original emballagen, hvis det er muligt.
Er der sket skade på emballagen, varen eller hvis varen returneres uden original emballagen, hæfter du som køber for det værdifald, der er opstået som følge heraf.

Vær opmærksom! Hvis den originale emballage ankommer beskadiget eller mangler, tilbageholdes 10-20% af købsbeløbet.

*OBS: Hvis du returnerer fra din virksomhed, se venligst nederst på denne side.*

Hvordan kan jeg returnere min ordre?
Du har to valgmuligheder ved returneringen af din ordre:

Bemærk! Du hæfter selv for returneringen.

Valgmulighed 1:
Du kan selv returnere de forkerte bestilte produkter for din egen regning ved at sende produkterne til nedenstående adresse:

LCB LED EUROPE BV
Att. Returnerer (indtast dit ordrenummer her)

Koningsbeltweg 51
1329 AE Almere
Holland

Så snart vi har modtaget din ordre vil vi refundere købsbeløbet.
Bemærk: Hvis pakken ankommer beskadiget trækkes der 20%-50% af købsbeløbet – Dette kan variere afhængigt af skadens størrelse.
Vi håndterer din returforsendelse inden for 5 hverdage efter modtagelse. Købsbeløbet refunderes til den konto, som du betalte din ordre med.

Valgmulighed 2:
Du kan også anmode om en returlabel, som koster 75 DKK (Dette er omkostninger for pakker under 130 cm) Hvis din pakke er over 130 cm vil dit returlabel koste 99 DKK. Dette returlabel sendes via mail, som du kan printe ud og sætte på kassen, som skal retur. Herefter kan du indlevere denne ved nærmeste PostNord pakkeshop.

Returnering som virksomhed:
Som udgangspunkt har man som virksomhed ingen fortrydelsesret. Dog har vi hos LedPaneler.dk besluttet at tilbyde en ekstra service:

Hvis du som virksomhed ønsker at returnere din ordre og få refunderet købsbeløbet er dette en mulighed. Dog vil du ikke få refunderet fragtomkostningerne både for leveringen af ordren og returneringen pr. pakke. Dette gælder også selvom virksomheden i første omgang fik en gratis levering. Det betyder, at hvis du som virksomhed har modtaget en ordre med fri fragt og ønsker at sende ordren retur, vil du blive opkrævet for begge fragtomkostninger. Vi er tvunget til at gøre dette, så vi kan holde vores produktpriser så lave som muligt.

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur