Tilbage

LED Jordspots og jordspyd

Ønsker du at oplyse din havegang, skabe mere atmosfære på din terrasse eller tilføje lysaccenter på forskellige steder i din have? Så er Jordspot svaret! Som navnet antyder, installeres disse spots i jorden og optager ikke plads.

FILTRE

Udendørs jordspots

Vil du oplyse din havegang, skabe mere stemning på din terrasse eller lægge lyse accenter på forskellige steder i din have? Så er jordspots løsningen! Som navnet antyder, er disse spots indbygget i jorden og fylder derfor ikke på overfladen. Uanset om du vælger en solcelledrevet, netdrevet eller batteridrevet variant, er én ting sikker: jordspots er den perfekte prik over i'et til enhver have!

Udendørs jordspots: LED-belysning

Ønsker du at oplyse din have ekstra? Så er udendørs jordspots et godt valg. Du kan vælge at sætte specifikke dele af din have i søgelyset, såsom en dam eller et træ, men også fx oplyse din indkørsel for ekstra synlighed. Ved at vælge flere jordspots skabes et smukt lysspil i din have. Er energieffektivitet vigtigt for dig, og vil du skabe mere atmosfære? Så er vores LED-jordspots ideelle! LED-belysning bruger betydeligt mindre energi end autentisk belysning, har en længere levetid og er mere miljøvenlig.

Jordspots: indkørselsbelysning

Der er forskellige armaturer, der egner sig til at belyse din indkørsel. Du kan blandt andet vælge stående havelanterner, men glem ikke at tænke på jordspots. Terrænpladser ved siden af ​​indkørslen giver ikke kun ekstra synlighed og atmosfære, men er også meget funktionelle. Grundet den høje kvalitet af materialet og det faktum, at spotterne er monteret i jorden, fylder denne belysning ikke, og jordspotsene holde til at man køre over dem. Det betyder, at du trygt kan køre en bil over jordspotten, uden at den tager skade.

Jordspots: træ i rampelyset

Jordspots, ligesom prikspots, er ideelle til at sætte dine yndlingshavegenstande, såsom et træ, i søgelyset. I modsætning til en prikspot er en jordspot ikke synlig, men gemt i jorden. Det betyder, at du ikke kun kan nyde dit smukke træ i løbet af dagen, men det er også din haves blikfang i mørket!

For at belyse en stor genstand er det nødvendigt at tage højde for lysområdet og vinklen. Der er ingen standard retningslinjer for dette, fordi hvert træ er unikt og derfor har forskellige krav. Vil du vide, hvilke jordpletter der er bedst til at belyse forskellige genstande i din have? Du er velkommen til at kontakte os, vores specialister hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg!

Gulvspots i forskellige former og størrelser

Udvalget udendørsbelysning er kun vokset i de senere år og flere og flere unikke designs på. Der findes derfor utallige forskellige typer og størrelser af jordspots, som hver har sine egne karakteristika. Du kan blandt andet vælge mellem jordspots, der er udstyret med en bevægelsessensor og jordspots, der oplader sig selv ved hjælp af solenergi. Du kan også vælge mellem forskellige lige og runde varianter, med forskellige diametre og farver tilgængelige.

Købe jordspots til din have?

Kan du ikke vente med at give din have ekstra atmosfære med jordspots? Se vores brede udvalg og vælg din favorit! Hvis din ordre modtages af os inden kl. 19.00 på hverdage, sender vi din pakke samme dag.

Ønsker du mere information eller har du brug for personlig rådgivning? Du er velkommen til at ringe til os

Læs mereLuk
Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur