Tilbage

Om Ledpaneler.dk

Ledpaneler.dk er en partner til LCB LED Europe B.V., som er en hollandsk LED virksomhed, og vi har flere års erfaring indenfor LED belysning. Efterspørgsel på LED belysning er i markant vækst, og vi er stolte af at have været med til at definere det hollandske marked, som nu er i vækst i flere dele af Europa – heriblandt Danmark. Bag Ledpaneler.dk står vi med en solid viden om LED belysning, der leverer LED lys i bedste kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris. Med et varelager på 4000 m2 og nogle dygtige og entusiastiske medarbejder, kan vi få de fleste bestillinger pakket og sendt samme dag.

Ledpaneler.dk leverer både mindre ordre, som eksempelvis til værkstedet derhjemme, til større kontorlokaler og lagere, hvor de ældre, strømslugende lysstofrør og pærer skal erstattes med miljøvenlige og elbesparende LED belysning, der er lige til at montere i loftet. Leder du efter andet LED belysning, som ikke er i vores varesortiment, er du meget velkommen til at skrive til os, og vi vil se om vi kan finde en løsning til dig.

Har du spørgsmål eller har du brug for råd til at vælge de helt rigtige paneler/belysning kan du enten skrive en mail til os på [email protected] eller ringe til os på +45 7879 1133 i kan også ringe på vores Hollandske hovednummer +31367605069

led paneler lager 1

led panel lager

 

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur