• All products are added to your cart.

Om Ledpaneler.dk

Vi er et hollandsk firma, der har flere års erfaring indenfor led belysning. Efterspørgslen på led belysning er i markant vækst, og vi er stolte af at have været med til at definere det hollandske marked. Virksomheden har siden 2010 vokset fra at være en lokal leverandør til at fragte til store dele af Europa. Med en solid viden om led belysning står vi nu klar med Ledpaneler.dk, der leverer led paneler i bedste kvalitet til en yderst kokurrencedygtig pris. Med et varelager på 4000 m² og nogle dygtige og entusiastiske medarbejdere, kan vi få de fleste bestillinger pakket og sendt afsted samme dag.

Ledpaneler.dk leverer både mindre ordrer, som f.eks. til værkstedet derhjemme, til større kontorlokaler og lagere, hvor de ældre, elsugende lysstofrør og pærer skal erstattes med miljøvenlige og elbesparende led paneler, der er lige til at montere på loftet. Leder du efter led paneler, der ikke er i vores varesortiment, er du også meget velkommen til at skrive til os, og vi vil se om vi kan finde en løsning til dig.

Har du spørgsmål eller har brug for råd til at vælge de helt rigtige paneler kan du enten skrive til os på chatten eller skrive en mail til [email protected].

led paneler lager 1

led panel lager