• Incl.Excl.
    MOMS
  • 0
  • Incl.Excl.
    MOMS
  • 0
    DKK 1.079,95

    Philips LED Panel CoreLine RC136B 31W 4000lm - 3000K Varm Hvid | 120x30cm - UGR <19 - Dali Dæmpbar

    Produkt beskrivelse

    Opgrader din belysning med 1200x300 mm LED-paneler i stål og hvid farve

    Ønsker du at forbedre belysningen på din arbejdsplads eller kontor? Vores 1200x300 mm LED-paneler er den perfekte løsning. Fremstillet af holdbart stål og i en elegant hvid finish, passer disse paneler perfekt ind i ethvert moderne miljø.

    Avancerede funktioner for optimal ydeevne

    Disse paneler er udstyret med en strømforsyningsenhed med DALI-interface, der giver dig fuld kontrol over lysstyrken og indstillingerne. Med vores "All-in" Multi Lumen teknologi kan du vælge mellem tre forskellige lysstyrker - 2800 lm, 3400 lm og 4000 lm - for at opfylde dine specifikke belysningsbehov. Med en effektivitet på op til 130 lm/W og en farvetemperatur på 3000 K sikrer disse paneler en behagelig og energibesparende belysning.

    Designet med brugervenlighed og sikkerhed i tankerne

    Panelerne har en UGR19 klassificering, hvilket betyder, at de reducerer blænding og sikrer et behageligt lysmiljø. Den mikroprismatiske linse og polymethylmethacrylatmateriale giver optimal lysfordeling og minimal flimmer. Desuden er panelerne udstyret med fingerbeskyttelse og ledningsbeskyttelse for ekstra sikkerhed. Med en stænksikker konstruktion og en sikkerhedsklasse II-certificering er disse paneler velegnede til en bred vifte af applikationer.

    Let installation med tilslutningsenhed

    Vores LED-paneler leveres med en 5-pin tilslutningsenhed, der gør installationen hurtig og nem. Uanset om det er til kontorbrug, butiksdisplay eller industrielle applikationer, vil disse paneler levere pålidelig og konsistent belysning.

    Opgrader din belysning med vores avancerede 1200x300 mm LED-paneler og skab et mere behageligt og effektivt arbejdsmiljø i dag.

    Specifikationer

    Artikelnummer:
    PH512221
    Type lampe
    LED panel
    Kan Dæmpes
    Ja
    Lystemperatur (Kelvin)
    3000K
    Erstatter Lystemperatur
    830

    Anmeldelser

    0 / 5Baseret på 0 anmeldelser

    Skriv din anmeldelse her.

    Skriv en anmeldelse

    Senest viste

    Sammenlign 0

    Add another product (max. 5)

    Start sammenligning