• Incl.Excl.
  MOMS
 • 0
 • Incl.Excl.
  MOMS
 • 0

  Ledvance LED Rail Spot D85 Sort 35W 2800lm 24D - 940 Neutral Hvid - Bedste farvegengivelse

  Ledvance Ledvance LED Rail Spot D85 Sort 35W 2800lm 24D - 940 Neutral Hvid - Bedste farvegengivelse
  Produkt beskrivelse

  Ledvance LED-skinnespot D85 Sort 35W 2800lm 24D - 940 Neutral Hvid - Bedste farvegengivelse

  Godt at vide!

  • Oplysning uden grænser
  • Trækker opmærksomhed og øger salget
  • Forskellige belysningsmuligheder mulige
  • Forskellige designs til indendørs belysning

  Oplysning uden grænser

  Det vil ske for dig, belysning, der ikke oplyser det, der skal oplyses. Med denne LED track spot kan du nemt forhindre dette i timevis. Hvorfor? En LED skinnespot er placeret i et skinnesystem, så du kan bevæge lyskilden frit over denne skinne efter montering. Desuden er selve lampen drejelig, så du selv kan justere stråleretningen på spotten. Nu er det nyttig belysning! Du får også en 3-årig LED-lys engrosgaranti på dette produkt. Hvem vil ikke gerne have det?

  Trækker opmærksomhed og øger salget

  Med denne 35WLED-skinnespotlight kan du nemt sætte et eller flere produkter og/eller objekter i spotlyset. Afhængig af størrelsen på den overflade, der skal fremhæves, er du bedre stillet til at vælge en smallere eller bredere vinkelstråle. Denne skinnespot har en strålevinkel på °. Hvis du har at gøre med et kommercielt miljø, vil denne accentuering af produkter resultere i god salgsvækst. For lad os se det i øjnene, et attraktivt præsenteret produkt bringer noget frem i en forbruger. Især hvis forbrugeren allerede leder efter sådan et produkt. Også godt at vide, med dette armatur sparer du 70 % på dine energiomkostninger!

  Forskellige lysmuligheder mulige

  Hvor attraktivt en skinnespotlight oplyser produkter og/eller genstande afhænger i høj grad af den valgte lysfarve og farvegengivelse (CRI); for dette LED-sporspot drejer det sig om 4000K - Cool White lys og en 90-99 - Perfekt farvegengivelse. Med en farvegengivelse på 80-89Ra har du minimale afvigelser mellem farver under lampelys og farver i naturligt dagslys, hvilket fungerer godt i næsten alle miljøer. Hvis du har at gøre med miljøer, hvor farver påvirker fortolkningen af ​​objekter eller kundetilfredshed, så er det bedre at vælge 90-99Ra. Vi vil gerne give dig en indikation af lystemperaturer:

  • 2200K / 2700K- Ekstra varmt hvidt lys er perfekt til cateringvirksomheder.
  • 3000K / 3500K- Varmt hvidt lys giver et indbydende udseende til generelle områder og detailbutikker.
  • 4000K / 5000K- Kold Hvidt lys giver supermarkeder og arbejdsmiljøer et frisk udseende.

  Kan du lide at skabe den rigtige atmosfære? Dette kan ordnes på ingen tid ved at bestille dæmpbare LED skinnespots.

  Forskellige designs til indendørs belysning

  Denne sporspotlight er perfekt til indendørs belysning. Dette hænger sammen med, at armaturet har en IP-værdi på: IP20 - Næsten støvtæt. Dette beskytter armaturet mod en vis grad af støv, men giver ikke beskyttelse mod fugt. Denne LED track spot har et design. Hos ledpaneler.dk finder du dog denne lyskilde i forskellige farvedesigns: hvid, sort, grå og sølv.

  Specifikationer

  Artikelnummer:
  LV113626

  Anmeldelser

  0 / 5Baseret på 0 anmeldelser

  Skriv din anmeldelse her.

  Skriv en anmeldelse

  Senest viste

  Sammenlign 0

  Add another product (max. 5)

  Start sammenligning