• Incl.Excl.
  MOMS
 • 0

  EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-RGB" for 10% rabat på RGB belysning. Se al RGB Belysning her.

  EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-RGB" for 10% rabat på RGB belysning.EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-RGB" for 10% rabat på RGB belysning.Se al RGB Belysning her.

 • Incl.Excl.
  MOMS
 • 0

  EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-RGB" for 10% rabat på RGB belysning.EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-RGB" for 10% rabat på RGB belysning.Se al RGB Belysning her.

  LED RGB lysslange flad - 50 meter - Vælg Foretrukne Betjening - virker direkte på 230V

  Produkt beskrivelse

  RGB LED lysslange
  Denne RGB LED lysslange har en længde på 50 meter i ét stykke. På grund af RGB LED-chipsene er det muligt, at denne LED lysslange kan vise forskellige farver som primærfarverne rød, grøn og blå, men selvfølgelig også alle mellemfarver som lilla, orange og gul.

  1-knap-kontrol
  Vælg eventuelt en 1-knaps-betjening eller en radiofjernbetjening. Ved 1-knaps betjeningen er der 1 knap på stikket, der kan trykkes på. Et automatisk program vil så afspille, hvor LED lysslangen automatisk skifter farve eller løber over. Det er også muligt at beholde den på én fast farve.

  Radiografisk fjernbetjening
  Med radiofjernbetjeningen det er muligt at styre LED'en op til en afstand på 20 meter lysslange til at betjene. Fjernbetjeningen fungerer ved hjælp af radiosignal. Dette tillader signalet at passere gennem vægge, vinduer osv. Med fjernbetjeningen er det muligt at vælge en fast farve at vælge og rette. Med fjernbetjeningen er det også muligt at dæmpe RGB LED lysslangen og afspille automatiske programmer.

  Afkort RGB LED lysslange
  RGB LED lysslangen kan afkortes pr. meter. Skal du for eksempel kun bruge 30 meter? Så kan du forkorte denne lysslange med 30 meter. De øvrige 20 meter kan genbruges ved at montere en kontrol.

  Specifikationer

  Artikelnummer:
  AR184568
  Type lampe
  LED Lysslange
  Kan Dæmpes
  Ja
  Lystemperatur (Kelvin)
  RGB
  Lysstyrke (Lumen)
  15000Lm

  Anmeldelser

  0 / 5Baseret på 0 anmeldelser

  Skriv din anmeldelse her.

  Skriv en anmeldelse

  Senest viste

  Sammenlign 0

  Add another product (max. 5)

  Start sammenligning