• Incl.Excl.
    MOMS
  • 0
  • Incl.Excl.
    MOMS
  • 0

    26 november 2021

    Nye EU-regler om energimærkning

    Fra den 1. september 2021 forsvinder plus-tegnene på energieffektivitetsmærket og erstattes af A til G-rækken. Tidligere var det A++ til E. Energimærket ændres for at gøre det mere læsbart for forbrugerne. Fra den 1. september 2021 vil det nye energimærke blive vist på emballagen og på hjemmesiden. Det kan dog være muligt, at produkter med det nuværende energimærke stadig vil blive solgt i løbet af de næste 18 måneder tid, indtil lager af gamle produkter er solgt.
    Det betyder, at der indtil marts 2023 stadig vil være produkter med den nuværende energimærkning, og efter marts 2023 vil den nye energimærkning være på alle pakker.

    Hvad betyder det for dig?
    Produkter, der tidligere var i den højeste klasse A++, kan falde til klasse B eller lavere, og produkter i klasse A kan endda falde til klasse G - afhængigt af deres orientering og effekt. Det eneste, der ændres, er opfattelsen af lysstrøm, effekt og beregningsmetoden for effektivitetsklasserne. Produkterne forbliver mindst lige så gode og vil endda, med tiden, blive mere effektive end tidligere.


    QR-kode
    På hvert nyt energimærke er der en QR-kode, som efter scanning fører dig videre til et særligt websted med forbrugeroplysninger.

     

    Læg en besked

    * Obligatoriske felter
    Sammenlign 0

    Add another product (max. 5)

    Start sammenligning