Tilbage

LED-paneler: Edge-Lit vs. Back-Lit

  • 28 / 02 / 2022 0
LED-paneler: Edge-Lit vs. Back-Lit

Overgangen fra lysstofrør til LED-paneler giver mange fordele på kort og lang sigt. Men det kan også være skræmmende at navigere i de forskellige muligheder for LED-paneler med ukendt terminologi og finde ud af, hvad der vil fungere bedst for hvert enkelt projekt. 

Inden vi diskuterer de to LED-panel typer, vær ikke nervøs. Overgang fra gammel teknologi og gamle pærer til LED-paneler er allerede et skridt i den rigtige retning. Alle alternativer til lysstofrør giver et klart, jævnt lys og er energieffektive. Der er ingen ingen flimren eller summen og intet giftigt kviksølv som i gamle lysstofrør.

Der er to, mest populære, typer LED-paneler, der fås i mange standardstørrelser som f.eks 30x30, 60x60, 60x30, 120x30 og 120x60 
Forskellen mellem panelerne er placeringen af LED'erne, og hvordan lyset spredes.

Kantbelyst

Som navnet antyder, har denne type LED-panel LED'er, der er placeret rundt kanten af rammen. Lyset udsendes sidelæns og spredes af lys sprederen.

Bagbelyst

 

I stedet for LED'er placeret rundt kanterne, som giver et indirekte lys, har Bbagbelyste paneler LED'er på bagsiden af rammen. LED'erne peger direkte ud og lyser direkte gennem lys sprederen.

Efterlad en kommentar

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Obligatoriske felter

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur