Tilbage

LED-belysning på kontoret

  • 22 / 11 / 2021 0
LED-belysning på kontoret

LED-belysning på kontoret er godt for miljøet, sparer på energiomkostningerne og fremmer velvære. 

LED-belysning på kontoret 

LED-belysning på kontoret er godt for miljøet, giver betydelige besparelser på energiomkostningerne og fremmer medarbejdernes velvære og produktivitet. Fra 2023 skal kontorer desuden være energieffektive med et minimumsmærke på C. Det er nemt at udskifte konventionel belysning med LED-belysning på kontoret, og det betaler sig med det samme. En gennemsnitlig virksomhed, der køber 500 LED-lysstofrør, kan spare ca. 65 % på energiomkostningerne årligt. LED-lamperne holder også op til ti gange længere end traditionelt lysstofrør.  

Miljømæssige fordele og betydelige energibesparelser med LED-belysning på kontoret 

Elektricitetsforbruget på kontorer, men også på hospitaler, plejeinstitutioner, skoler, museer, teatre og biografer er betydeligt. Konventionel belysning kan nemt tegne sig for 30-50 % af det samlede energiforbrug. Det er mere end logisk, at mange bygningsejere, kontorudlejere, facilitets managers og energikoordinatorer overvejer at skifte til bæredygtig LED-belysning i kontorer. LED-belysning har faktisk mange fordele i forhold til konventionel belysning. 

 Gennemsnitlig energibesparelse og CO2-reduktion på 65 %. 
✓ Endnu større besparelser er mulige med smart LED-belysning/lysstyringssystem. 
✓ Længere levetid, hvilket sparer omkostninger til vedligeholdelse og udskiftning. 
✓ Sikrere (LED-belysning varmer ikke op), mere robust og stødresistent. 
✓ Forbedret koncentration og produktivitet hos kontorpersonalet. 
✓ Ingen skadelige stoffer og ingen UV- eller infrarød stråling i spektret. 
✓ Ingen flimmer, refleksioner, irriterende skygger eller vibrationer.       

LED-belysning på kontoret: sundere, mere produktivt og med tilskud 

LED-belysning på kontoret bidrager til at optimere medarbejdernes produktivitet, velvære og tilfredshed. God belysning har en positiv indflydelse på koncentration, humør, sundhed og ydeevne. LED-belysning egner sig perfekt til kontormiljøet. I de fleste tilfælde kan de gamle lysstofrør eller andre lamper erstattes af LED-belysning på en-til-en-basis via plug & play.  
 
LED-rør er den mest populære belysning på kontoret. De sparer dig mindst 50 % på energiomkostningerne. Du kan også vælge de meget udbredte led paneler i forskellige størrelser som kontorbelysning, som fås hos Ledpaneler.dk, samt led spots, led lamper, led floodlights, led downlights, led high bay lamper og led butiksbelysning. Bestil din ledbelysning til kontoret online. 

Efterlad en kommentar

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Obligatoriske felter

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur