Tilbage

Led-belysning I restaurationsbranchen

  • 25 / 11 / 2021 0
Led-belysning I restaurationsbranchen

LED-BELYSNING I RESTAURATIONSBRANCHEN

I hotel- og restaurationsbranchen er det første indtryk ekstremt vigtigt. Det første, man kigger på, er udseendet, travlhed, atmosfæren og hygiejnen. Belysning spiller en vigtig rolle i denne
sammenhæng. Atmosfæren i et hotelrum eller en restaurant skal være afslappet og god. Med den rette belysning kan du opnå det perfekte look.

MEN HVILKEN LED-BELYSNING?

Gæsterne skal føle sig godt tilpas fra det øjeblik de kommer ind. Indgangen til en restaurant består normalt af forskellige dele, fra indgangen til garderoben og til siddepladserne. Belysningen kan opdeles i forskellige zoner for at skabe en god atmosfære og en flot belysning. Vi anbefaler brug af indirekte belysning for at fremhæve arkitekturen. Ved at placere LED downlights og LED spots kan du skabe den rette indirekte belysning eller hyggebelysning.

                      blog-værtskab

DET PERFEKTE INDTRYK

Det er vigtigt at vælge en lampe, der passer til din indretning. den rigtige belysning skaber det perfekte indtryk. Det er vigtigt, at belysningen vælges ud fra stil og farve. I en restaurant er det vigtigt, at gæsterne kan se deres mad og drikkevarer, men det må heller ikke være for lyst. Lampen og lysstyrken skal også passe godt til den valgte lampeskærm. Vi anbefaler dæmpbare LED-pære. Det gør det muligt selv at opnå den perfekte lysintensitet.

 

Efterlad en kommentar

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Obligatoriske felter

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur