Tilbage

Forebyg indbrud og tyveri I feriesæsonen

  • 22 / 11 / 2021 0
Forebyg indbrud og tyveri I feriesæsonen

FOREBYGGE INDBRUD OG TYVERI I FERIESÆSONEN

Årets travleste dage er over os, og det er desværre også travle dage for indbrudstyve. De fleste indbrud finder sted i vinterhalvåret, og der er flest indbrud i December rundt om jul og nytårsaften.

Nytårsaftensdag er der tre gange så mange indbrud som på alle andre dage i December måned. Indbrudstyve tager chancen da mange mennesker fejrer jul og nytårsaften hos familie og venner.
Det er lætte vilkår for kriminelle. De har så tid til at arbejde uforstyrret.

Men selv når du er hjemme, sker der jævnligt indbrud. Det sker ofte tidligt om morgenen, når alle stadigt sover efter en hyggelig aften.

Nytårsaften er indbrudstyvene i fuld gang. Folk går ud kl. 00:00 for at ønske hinanden et godt nytår. Ofte lader de døren stå åben. Et hurtigt besøg hos naboerne, mens dit hus er ved at blive gennemrodet, sker desværre stadig alt for ofte. Tjek derfor altid, om din dør er låst, før du går udenfor.

TIPS FRA LEDPANELER

Skal du alligevel ud i højtideligheden? Få da dit hus til at se ud, som om du er hjemme. Du kan f.eks. tilslutte en timer til dine lamper, så dit hus er oplyst, og det giver indtryk af, at du er hjemme. En lidt mere moderne måde at gøre det på er at købe en Wifi-lampe. Denne lampe kan styres udefra, og du kan sætte et ønsket tænd og sluk tidspunkt hver aften. Du kan også få lampen til at vise forskellige farver, så det ser ud som om, der er et tv tændt.
Tænk ikke kun på belysningen, men lad også gardinerne være åbne, og stil f.eks. et glas vand på bordet. Indbrudstyve ønsker ikke at blive set, så hvis dit hus er oplyst og gardinerne er åbne, bliver det mindre attraktivt for dem.

Ud over Wifi-lampen kan du også købe et såkaldt smart Wifi-stik. Dette stik kan også styres udefra. Fordelen ved dette stærkere stik er, at du ikke kun kan tilslutte lamper til det, men også en radio. Du kan tænde og slukke for den når som helst, du vil.

Mange mennesker installerer udendørs belysning med bevægelsessensorer. Når nogen går forbi sensoren, tændes lampen, hvilket ofte afskrækker indbrudstyve da de ikke kan lide at arbejde fuldt oplyst. Der kan anvendes lamper med en dag- og nat sensor. Så snart det bliver mørkt udenfor, tændes lampen, og den slukker igen, når det bliver lyst igen.Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur