Tilbage

Den rigtige led belysning til lageret

  • 25 / 11 / 2021 0
Den rigtige led belysning til lageret

DEN RIGTIGE LED BELYSNING TIL LAGERET

Generelt set kommer der kun lidt dagslys ind i et lager. Derfor er det vigtigt at bruge god belysning. God belysning på det rigtige sted mindsker træthed, reducerer fejlprocenten og arbejds skader. Den rigtige farvetemperatur på en lampe sikrer den bedste koncentration og fokus på arbejdsgulvet.

HVAD ER FORDELENE VED LED-BELYSNING?

Belysning på lageret har stor betydning for ansattes sundhed og sikkerhed. Utilstrækkelig eller forkert belysning kan føre til hovedpine eller hurtig træthed. Flimrende lys kan også forårsage træthed og stress. Den rigtige belysning er derfor meget vigtig for medarbejderne.

LED-belysning er også meget økonomisk i forhold til konventionel belysning. Du kan spare op til 70 % i energi- og vedligeholdelsesomkostninger. Ved at bruge Led-belysning reducerer du behovet for vedligeholdelse på grund af den lange levetid på mindst 50.000 timer og højst 70.000 timer.
Så at skifte til LED-belysning er en effektiv løsning på lang sigt.

​HVILKEN SLAGS LED-BELYSNING SKAL JEG VÆLGE?

I dag anvendes lysstofrør ofte på lagre. I mange tilfælde behøver du kun at udskifte lysstofrør med LED-rør, og de gamle armaturer kan blive siddende.
Lysstofrør anvendes normalt i en højde på 6-8 meter. Over denne højde anbefaler vi Led highbay-lys. Disse lamper har et meget højt lyseffekt, hvilket gør dem velegnede hvor der er højt til loftet.
I gangarealerne anvendes en smal stråle, så lyset faktisk når gulvet i stedet for toppen af reolerne. Vi anbefaler at bruge en Led highbay med en smal stråle på 60 grader.

VALG AF LYSTEMPERATUR

Fordi der arbejdes på et lager, er det ikke tilrådeligt at vælge en varm lystemperatur, da det kan blive trættende for de ansatte efter et stykke tid. Det er bedst at vælge mellem neutral hvid (840) og kold hvid (865).
På et lager er den mest almindeligt anvendte lys
temperatur neutral-hvid, denne lystemperatur svarer til farvekode 840 og er en lys hvid farve.
Hvis du ønsker en dagslystemperatur, bør du overveje at bruge koldhvid (865). Denne farve er ren hvid uden gulligt skær. Denne farve er ikke særlig stemningsfuld, men anses for at være et godt arbejdslys. Mange mennesker finder dog denne farve for kold og vælger derfor ofte neutralt hvidt lys.

 

Efterlad en kommentar

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Obligatoriske felter

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur