Tilbage

Dæmpere og flimrende lys

  • 25 / 11 / 2021 0
Dæmpere og flimrende lys

Det er et almindeligt problem, at LED-lys flimrer. Det er naturligvis meget irriterende, når der f.eks. skal udføres arbejde der kræver koncentration. Der er flere måder at forhindre dette, og vi vil gennemgå dem alle.

Dekorations Pære

​HVAD ER FLIMREN?

Som nævnt er flimmer et almindeligt problem med LED-belysning. Det er ikke rart, hvis lyset flimrer, og det kan endda få dig til at føle dig usikker. Belysningen skal skabe en behagelig og rar atmosfære. Derfor vil vi gennemgå hvordan dette nemt kan løses.


HVAD KAN DU GØRE VED FLIMRENDE LYS?

Den første løsning er også den enkleste. Den gamle pære kan udskiftes med en ny LED-pære. Når du udskifter pæren, skal du sikre dig, at der ikke er strøm på pæren, og lad den afkøle først. Denne løsning koster naturligvis penge, men husk på, at en god LED-lampe holder i ca. 10 år.
Flimmer i en lampe kan også skyldes en fejl i forbindelsen i armaturet eller ledningerne. Hvis lampen kun flimrer, når du tænder den, kan det også skyldes tænd/sluk-knappen. Kontroller derfor altid lampens ledninger, før du udskifter den.


DIMMER

En lysdæmper hjælper ikke altid med at reducere flimmer. I nogle tilfælde lysdæmperen arsagen. Vi anbefaler, at du kombinerer en lysdæmper med den rigtige lampe for at undgå problemer. Ikke alle lamper er dæmpbare, og ikke alle lysdæmpere kan bruges med LED-lamper. Men hvornår har du den rigtige LED-lampe med den rigtige lysdæmper?


Først og fremmest er det vigtigt at kontrollere, om LED-lampen er dæmpbar. Der findes ofte en dæmpbar og en ikke-dæmpbar version af en LED-lampe. Dette er ofte angivet på produktets emballage. Det er ret nemt at dæmpe en LED-lampe, når du har den rigtige lampe og lysdæmper. Jo mere strøm (effekt), der går gennem lampen, jo mere lys producerer lampen. Og jo mindre strøm, der går igennem den, jo mindre lys giver den. Lysstyrken kan derfor bestemmes af en lysdæmper.

Hæve Sænke Knap

 

Efterlad en kommentar

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Obligatoriske felter

Sammenligning Slet alle produkter

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LCB LED Europe 9.1 / 10 - 20759 Anmeldelser @ Webwinkelkeur