• Incl.Excl.
  MOMS
 • 0

  EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-Udendørs" for 15% rabat på al udendørsbelysning. Se al udendørsbelysning her.

  EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-Udendørs" for 15% rabat på al udendørsbelysning.EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-Udendørs" for 15% rabat på al udendørsbelysning.Se al udendørsbelysning her.

 • Incl.Excl.
  MOMS
 • 0

  EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-Udendørs" for 15% rabat på al udendørsbelysning.EM-2024 TILBUD: Brug koden "EM2024-Udendørs" for 15% rabat på al udendørsbelysning.Se al udendørsbelysning her.

  12 maj 2023

  Alt, hvad du behøver at vide om jordspots

  En Jordspot i græsset

  Jord spots er ikke kun funktionelle, men også meget æstetiske. De kan give din have eller terrasse et smukt udsende. Du har du utallige muligheder med disse lamper, uanset om du ønsker at oplyse din havesti eller ønsker at fremhæve din yndlingsplante.

  På denne side kan du læse alt, hvad du behøver at vide for at træffe et informeret valg.

  Ved du ikke sikker på, hvor du skal starte med udendørsbelysning? På denne side kan du læse alt hvad du behøver at vide om udendørs belysning .

  1. Introduktion
  2. Fordelene
  3. Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger?
  4. Installationen
  5. Vedligeholdelse
  6. Forskellige farver
  7. Kreative applikationer
  8. Køb nu?

  1. Introduktion

  Jord spots er små, flade lys, der placeres i jorden og lyser opad. Deres diskrete design gør dem ideelle til at skabe subtile accenter i din have eller terrasse uden at trække for meget opmærksomhed.

  De kommer i forskellige størrelser og former og bruges ofte til at oplyse stier, trapper og indkørsler. På grund af den lave placering af jordspots skabes der subtilt tilstrækkeligt lys til at øge sikkerheden i og omkring dit hjem.

  Der er mange muligheder med hensyn til lysstyrke, farve og design. På grund af de mange muligheder, der findes, er der altid en mulighed, der passer til din have eller terrasse.

  Tilbage til toppen

  2. Fordelene

  Jord spots har flere fordele i forhold til andre typer udendørs belysning. De er for eksempel meget stilrene og kan give din have eller terrasse et flot udtryk. På grund af deres lave placering i jorden skaber de en stemningsfuld og intim belysning.

  Desuden bruger de mindre strøm end traditionel udendørsbelysning, fordi de indeholder LED-belysning. Det betyder, at de bruger mindre energi og derfor er bedre for miljøet.

  En anden stor fordel ved Jord spots er, at de kan øge sikkerheden i og omkring dit hjem. De kan for eksempel bruges til at belyse stier, trapper og indkørsler, så det er nemmere at færdes sikkert om natten.

  Belysning af bestemte planter eller genstande i din have kan også gøre din have eller terrasse mindre attraktiv for indbrudstyve.

  Kort sagt er fordelene ved jordspots forskellige. De giver ikke kun stilfuld og atmosfærisk belysning, men er også energieffektive og kan øge sikkerheden omkring dit hjem.

  Tilbage til toppen

  3. Hvad skal du være opmærksom på, når du laver dit valg?

  Der er flere faktorer, du skal overveje, når du træffer dit valg. En vigtig faktor er for eksempel lysintensiteten. Alt efter hvilket formål du ønsker at bruge lamperne til, kan den ønskede lysintensitet variere.

  Vil du f.eks. belyse en sti? I så fald er det vigtigt, at jordspots giver tilstrækkeligt lys for sikkerheden. Derudover er farven på lyset også vigtig. De fleste jordspots har hvidt lys, men der findes også varianter med farvet lys. Ved at lege med forskellige farver kan du skabe en unik atmosfære i din have eller på din terrasse.

  Udover lysstyrken og lystemperaturen ved hvidt lys, også vigtigt. Skal det være varmt hvidt og hyggeligt eller en koldere hvid?
  Lamperne er ofte lavet af rustfrit stål, aluminium eller plast. Materialet kan påvirke levetiden og udseendet. For eksempel har rustfrit stål et slankt og moderne udtryk, mens plastik ofte kan være mere legende og farverig.

  Til sidst er det vigtigt at se på målene, og om de passer til det miljø, man ønsker at placere dem i. Eksempelvis kan større jordspots give mere lys og er derfor velegnede til at belyse større flader. Små Jordspots er derimod ofte mere subtile og kan bruges til at belyse bestemte planter eller genstande i haven eller på terrassen.

  Tilbage til toppen

  4. Installationen

  Installation af jordspots er generelt meget simpelt. Men bør gøres af en professional. 

  På ledpaneler.dk finder du et bredt udvalg af solcellelamper , der arbejder på solenergi, de er endnu nemmere at installere.

  Tilbage til toppen

  5. Vedligeholdelse

  For at få dine Jordspots til at holde så længe som muligt og for at sikre, at de fortsætter med at fungere optimalt, er der en række ting, du kan være opmærksom på. Nedenfor finder du en række tips og råd om vedligeholdelse.

  Rengør regelmæssigt

  Det er vigtigt at rense Jordspotterne regelmæssigt. Fjern snavs og blade omkring Jordspotterne og rengør huset med en fugtig klud. Brug ikke aggressive rengøringsmidler eller slibende materialer for at forhindre beskadigelse af huset.

  Tjek kablerne

  Tjek kablerne regelmæssigt. Sørg for, at kablerne ikke er beskadiget, og at forbindelserne er tætte. Løse eller beskadigede kabler kan forårsage belysningsfejl eller fugtindtrenging.

  Udskift pærene i tide

  Pærene har en begrænset levetid. Udskift lamperne i tide for at sikre, at belysningen fortsætter med at fungere optimalt. Med de fleste jordspots kan du selv udskifte pærene. Tjek hvilken type pære der passer til din jordspot.

  Tjek vandafledningen

  Sørg for, at Jordspotsne er ordentligt tætnede, og at der ikke kan trænge vand ind i huset. Tjek også vandafløbet for at forhindre vand i at samle sig i huset.

  Pas på frost

  Om vinteren kan vand fryse i huset til Jordspotterne. Dette kan forårsage skader på huset. Om vinteren kan der være en gud ide at fjerne Jordspotterne fra jorden og opbevare dem på et tørt og frostfrit sted.

  Ved at følge disse tips kan du sikre, at dine jordspots holder længere og fortsætter med at give sikker og atmosfærisk belysning til dit udendørsområde.

  Tilbage til toppen

  6 . Forskellige lystemperaturer: Skab den rigtige atmosfære i dit udendørs områder

  Jordspots kan udstyres med forskellige lystemperature, herunder varm hvid, neutral hvid og farvet lys (RGB). Varmt hvidt lys bruges ofte til et hyggeligt og atmosfærisk udseende, mens neutralt eller koldt hvidt lys er mere velegnet til funktionel belysning, såsom belysning af indkørsler eller stier. Her kan du læse mere om lyse farver og temperaturer.

  Tilbage til toppen

  7 . Kreative applikationer

  Jord spots har forskellige applikationer og kan bruges på forskellige måder. Nedenfor er nogle eksempler:

  Belysningsstier og indkørsler

  Jordspots kan bruges til at oplyse stier og indkørsler, hvilket øger sikkerheden og gør adgangen til huset eller garagen nemmere.

  Belysning af haven

  Ved at placere Jordspots i haven kan den også oplyses i mørket og skabe en smuk atmosfære. Dette kan omfatte belysning af træer, planter, damme eller andre haveelementer.

  Oprettelse af accenter

  Ved at bruge Jordspots kan der sættes accenter på visse elementer i haven eller rundt om huset, såsom en væg, en statue eller et vandelement.

  Sikkerhed

  Brugen af ​​jordspots kan bidrage til sikkerheden omkring huset, fx ved at oplyse mørke hjørner eller indgange.

  Dekoration

  Jord spots kan også bruges som dekorativ belysning, for eksempel ved særlige lejligheder eller fester.

  Kort sagt, Jord spots kan bruges på forskellige måder og kan spille en vigtig rolle i at skabe atmosfære og tryghed i og omkring huset.

  Tilbage til toppen

  8. Køb direkte?

  I vores webshop finder du et bredt udvalg af højkvalitets og holdbare LED-jordspots. Uanset om du leder efter jordspots til din terrasse, indkørsel eller sti, har vi den rigtige belysning til enhver anvendelse.

  Vores jordspots fås i forskellige farver og lysintensitet og er nemme at installere. Derudover understøtter alle vores jordspots LED. Det gør dem energieffektive og har en lang levetid, så du kan nyde atmosfærisk og sikker belysning i dit uderum i mange år fremover.

  Det, du bestiller i dag inden kl. 19.00, sender vi samme dag.

  Tip: i denne artikel kan du læse mere om forskellene mellem jordspots og spikespots.

  Tilbage til toppen

  Se alle vores jordspots

  Læg en besked

  * Obligatoriske felter
  Sammenlign 0

  Add another product (max. 5)

  Start sammenligning