• Incl.Excl.
  MOMS
 • 0
 • Incl.Excl.
  MOMS
 • 0

  16 maj 2023

  5 måder at bruge jordspots på

  Jordspots er en fantastisk måde at lyse op og forskønne dine udendørs rum. De kommer i forskellige størrelser, former og farver og kan bruges på forskellige måder.

  I denne blog kan du læse fem kreative måder at bruge jordspots på.

  Markér en vandresti

  Jordspots er perfekte til at markere en vandresti. Placer jordspots langs kanten af ​​stien for at oplyse strækningen og tydeligt markere stien. Jordspots kan også bruges til at markere overgangen mellem to overflader, fx mellem græs og fortov. Placering af jordspots langs kanten af ​​stien gør også ruten mere sikker at gå i mørke.

  Lys en indkørsel op

  Jordspots er meget velegnede til belysning af indkørsler. Placer dem langs kanten af ​​indkørslen for at oplyse vejen og for at markere overgangen mellem indkørslen og haven eller brolægningen. Dette er ikke kun praktisk og sikkert, men det giver også et smukt og stilfuldt udseende.

  Lys et springvand op

  En vandfunktion kan være et smukt omdrejningspunkt i en have, men det kan også passe i mørke. Placering af jordspots omkring springvandet oplyser ikke kun området, men oplyser også selve springvandet. Dette sikrer et sikrere miljø, men også en smuk udsigt om aftenen.

  Forskønne en terrasse

  Jordspots er meget velegnede til at lyse op på en terrasse. Placer dem langs terrassens kanter for at skabe en smuk og stilfuld accent, eller placer dem under bordet eller stolene for at skabe en subtil belysning, der skaber en hyggelig atmosfære. Ved at bruge jordspots på terrassen er du sikret hyggelige sommeraftener.

  Lys en væg op

  Jordspots kan også placeres under en væg for at skabe en subtil belysning, skabene en smuk effekt på hele væggen. Dette er en fantastisk måde at understrege husets eller havens arkitektur og skabe en smuk atmosfære.

  A ground spot oplyser en væg

  Konklusion

  Jordspots er alsidige og tilbyder mange kreative muligheder for at oplyse og forskønne udendørs rum.

  ledpaneler.dk har en bred vifte af jordspots, både kablede og baseret på solenergi.

  Se vores udvalg af jordspots

  Læg en besked

  * Obligatoriske felter
  Sammenlign 0

  Add another product (max. 5)

  Start sammenligning